Leírás
Japán Santoku kés KAI Shun Classic DM-0717
A Shun Classic sorozathoz tartozó KAI Santoku univerzális japán konyhakés szélesebb, 19 cm-es pengehosszal az ősi szamuráj kovácsmesterség és a technikailag fejlett gyártási eljárások kombinációja. Az eredmény kivételesen magas minőségű damaszkuszi kések, amelyek kézzel, a legapróbb részletekre is odafigyelve készültek, és úgy tervezték, hogy hosszú távon is megőrizzék a legmagasabb élességet. A késeket elsősorban professzionális használatra tervezték, de minden szakácsnak meg kell tapasztalnia, hogy prémium minőségű késekkel vághat.
A japán Santoku késeket Japánban általában a „három erény kése” néven emlegetik , ami eléggé utal sokoldalúságukra a hal, a hús és a zöldségek szeletelésében. A többcélú pengének köszönhetően a Santoku kések használata a mindennapok része lesz.
Miért válassza a KAI Shun Classic kést:
✅KAI az egyik legjobb modern japán késgyártó
✅a kés a legújabb technológia felhasználásával készül,
✅mindemellett megmaradt a