Hirdessen nálunk!

2022 decemberétől a 16 éves múltra visszatekintő Horgaszhely.hu teljesen megújult, modern designnal, valamint teljesen mobilbarát felépítéssel és felhasználóbarát felülettel fogadja a látogatókat!

Honlapunkat folyamatosan fejlesztjük, célunk, hogy a horgászturizmus kedvelőinek hasznos, releváns tájékoztatást adjunk a Magyarországon megtalálható horgászvizekről, horgászversenyekről, szálláshelyekről, éttermekről, látnivalókról, horgászboltokról, illetve egyéb horgászattal kapcsolatos látnivalókról, szolgáltatásokról.

Nem rég elindult weboldalunkon egy webshop katalógus is, amely összegyűjti és rendszerezi számos webshop több tízezer termékét horgász és szabadidő témákban.

Dinamikusan növekvő látogatószámmal működő honlapunkon lehetőség van hirdetések elhelyezésére is, melyhez több lehetőséget is biztosítunk, igazodva hirdetőink igényeihez. A különböző méretű bannerektől kezdve a link elhelyezésen keresztül egészen a saját aloldal vagy weblap elkészítéséig.

A Horgaszhely.hu csapata nyitott partner az együttműködésre. A hirdetésekkel kapcsolatos kérdéseivel és hirdetési szándékával kérjük keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

Telefonszám: 0620 350 9601

E-mail cím: info@horgaszhely.hu

Pin It on Pinterest